Translate

8 iul. 2014

Intalnire de gradul 0...black cat!

        Aceasta nu este o intalnire oarecare, este o intalnire cu o pisica. Si te intrebi ce poate fi rau la o pisica, pentru ca este o fiinta atat de mica si firava, care se gudura mereu pe langa tine si iti cere putina afectiune. Pai, aparent nu este nimic rau, este chiar foarte bine pentru familia si casa ta sa ai o pisica neagra si un caine negru in incinta caminului pentru prosperitate, bucurie si o viata mai buna. 
        Dar ce faci cand iti trece pisica neagra prin fata? „ Cand iti trece o pisica neagra prin fata tre’ sa te intorci din drum trei pasi si sa scuipi de trei ori ca atfel iti poarta ghinion”. Poate asa e, dar totusi sa presupunem ca tocmai iesi din parcare , esti in spatele blocului, unde sunt 4289 de pisici negre si hopa apare una de nu stiu unde si in mare viteza trece prin fata ta. Pai ce sa faci? Doar nu risti sa ai ghinion, sau cine stie ce sa ti se intample... imi si imaginez cum te dai finut jos din masina, lasi usa larg deschisa(in caz ca mai vrea sa treaca cineva pe langa tine sa nu aiba loc), dai acei pasi inapoi(intre timp probabil se strang  2 3 4 masini in spatele tau), te uiti surprins la supararea celorlati din spate si iti continui treaba, scuipi acolo de cateva ori(in timp ce ceilalti te claxoneaza ) apoi te indrepti usor si implinit la masina si culmea, te impiedici, cazi in noroi, te murdaresti tot, iti rupi si un pantof si ce te gandesti :” Oare ce n-am facut bine?”
         Pai iti zic eu, mai bine stateai acolo la locul tau in masina si  dadeai cu masina cam 3 roti in spate(presupunem ca la masina trei roti este echivalent cu trei pasi) , apoi deschideai tacticos geamul si scuipai de mama focului langa masina si pe urma puteai sa pleci linistit si sa faci „pana prostului”. Pai si zici: „Acum ce nu e bine?”
         Sigur fiecare s-a confruntat macar o data in viata cu o astfel de situatie, "tulburatoarea intalnire cu pisica neagra" si s-a intrebat daca sa treaca mai departe sau sa urmareasca aceasta strategie de combatere a ghinionului. Deci,voi ce parere aveti?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu